U kunt dit boek bestellen via de link:https://managementboek.nl/boek/9789024455683/praktijkboek-bedrijfsovername-frits-beunke?affiliate=8095

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van een mkb-bedrijf? Waar moet je als verkoper rekening mee houden, hoe bereid je jouw bedrijf voor op de verkoop en hoe vind je een koper?

Welke reden je als mkb-ondernemer ook hebt om te verkopen, in dit boek komen alle juridische, financiƫle, fiscale en bedrijfsmatige aspecten van een bedrijfsverkoop aan bod om van de verkoop een succes te kunnen maken. Denk aan de bedrijfswaardering, de transactiekeuze, de onderhandelingen, het duediligenceonderzoek, contractuele zaken maar ook de uiteindelijke closing. Met hun jarenlange ervaring als fusie- en overnameadviseurs nemen de auteurs je mee door het gehele aan- en verkoopproces.

Dit boek is eveneens relevant voor potentiƫle kopers van een mkb-bedrijf en voor bankiers, investeerders, notarissen, accountants, fiscalisten en overige M&A-adviseurs die in de branche werkzaam zijn.

https://managementboek.nl/boek/9789024455683/praktijkboek-bedrijfsovername-frits-beunke?affiliate=8095